1

2

Przepisy

Sałatka z buraków ćwikłowych i jabłek

5/5 5 1 5 1

porcje: 4 porcje

Przygotowanie:

Buraki i jabłka obieramy, po czym trzemy na tarce. Cebulę kroimy w kostkę i mieszamy z utartymi produktami. Surówkę zalewamy octem zmieszanym z wodą i dodatkiem miodu oraz doprawiamy solą i kminkiem.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: