1

2

Przepisy

Przygotowanie:

MARGARYNE I CUKIER UTRZEĆ NA PUSZYSTĄ MASĘ,DODAĆ SER I AROMAT.ODŁOŻYĆ 3/4 MASY BIAŁEJ,A DO RESZTY DODAĆ BARWNIK.NA PASKU FOLI ALUMINOWEJ ROZŁOŻYĆ TRZY RZĘDY HERBATNIKÓW PO OKOŁO 11 SZTUK W RZĘDZIE.NA TYM ROZSMAROWAĆ MASĘ CZERWONĄ.NA MASĘ UŁOŻYĆ RESZTE HERBATNIKÓW W TEN SAM SPOSÓB CO POPRZEDNIE.NA TYM ROSMAROWAĆ MASĘ BIAŁĄ.NA ŚRODKU UŁOŻYĆ OWOCE I NASTĘPNIE SKŁADAĆ BOKI DO ŚRODKA NA KSZTAŁT DOMKU.ZAWINĄĆ FOLIĄ ALUMINIOWĄ I WSTAWIĆ DO LODÓWKI NA OKOŁO 12 GODZIN.PO WYJĘCIU POLAĆ POLEWĄ I DOWOLNIE UDEKOROWAĆ.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: