1

2

Przepisy

SEROWA CHATKA

4/5 4 4 5 1

Przygotowanie:

MARGARYNE I CUKIER UTRZEĆ NA PUSZYSTĄ MASĘ,DODAĆ SER I AROMAT.ODŁOŻYĆ 3/4 MASY BIAŁEJ,A DO RESZTY DODAĆ BARWNIK.NA PASKU FOLI ALUMINOWEJ ROZŁOŻYĆ TRZY RZĘDY HERBATNIKÓW PO OKOŁO 11 SZTUK W RZĘDZIE.NA TYM ROZSMAROWAĆ MASĘ CZERWONĄ.NA MASĘ UŁOŻYĆ RESZTE HERBATNIKÓW W TEN SAM SPOSÓB CO POPRZEDNIE.NA TYM ROSMAROWAĆ MASĘ BIAŁĄ.NA ŚRODKU UŁOŻYĆ OWOCE I NASTĘPNIE SKŁADAĆ BOKI DO ŚRODKA NA KSZTAŁT DOMKU.ZAWINĄĆ FOLIĄ ALUMINIOWĄ I WSTAWIĆ DO LODÓWKI NA OKOŁO 12 GODZIN.PO WYJĘCIU POLAĆ POLEWĄ I DOWOLNIE UDEKOROWAĆ.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: