Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

KALAFIOR PIECZONY NA PATELNI.

  • Kalafior ugotować lekko twardy
  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Kalafior ugotować , muś być lekko twardy .
    Rozrobić ciasto: jajka ,mąka, przyprawy, szczypiorek,
    ciasto ma być jak śmietana nie za gęsta.
    Zimnego kalafiora maczać w cieście i na rozgrzanym oleju
    smażyć ze wszystkich stron .
    PYCHA SMACZNEGO...
Konkurs - Daj słoikom drugie życie - zakończenie
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 27 lipca 2009
    Siostra_Ducket

    brzmi bardzo smacznie :) tylko ze to kalafior smażony chyba, bo o zapiekaniu (na co wskazuje nazwa przepisu) nie ma mowy w opisie ;)

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

KALAFIOR PIECZONY NA PATELNI.
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

KALAFIOR PIECZONY NA PATELNI.

Wydrukuj przepis

KALAFIOR PIECZONY NA PATELNI.

Zgłoś przepis do moderacji