Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

KALAFIOR PIECZONY NA PATELNI.

  • Kalafior ugotować lekko twardy
  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Kalafior ugotować , muś być lekko twardy .
    Rozrobić ciasto: jajka ,mąka, przyprawy, szczypiorek,
    ciasto ma być jak śmietana nie za gęsta.
    Zimnego kalafiora maczać w cieście i na rozgrzanym oleju
    smażyć ze wszystkich stron .
    PYCHA SMACZNEGO...
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 27 lipca 2009
    Siostra_Ducket

    brzmi bardzo smacznie :) tylko ze to kalafior smażony chyba, bo o zapiekaniu (na co wskazuje nazwa przepisu) nie ma mowy w opisie ;)

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

KALAFIOR PIECZONY NA PATELNI.

Wydrukuj przepis

KALAFIOR PIECZONY NA PATELNI.

Zgłoś przepis do moderacji