1

2

Przepisy

Gyros

4/5 4 11 5 1

przygotowanie: 15 minut

oczekiwanie: 20 minut

porcje: 6 porcji

Przygotowanie:

Mięso pokroić w kostkę, przyprawić i wżucić na patelnie.
Po usmażeniu odstawić do wystygnięcia.
Kapustę, cebulę i ogórka pokroić w kostkę
Koperek posiekać, czasnek rozgnieść. Wszystkie składniki sosu wymieszać.

Układać warstwami:
mięso, kapustę, cebulę, ketchup, ogórki, pół majonezu, kukurydzę, ketchup, kapustę i majonez

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: