1

2

Przepisy

SAŁATKA Z BURACZKÓW CZERWONYCH

4/5

porcje: 5 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

BURACZKI UGOTOWAĆ,OBRAĆ ZE SKÓRKI I POKROIĆ W DROBNĄ KOSTKĘ.OGÓRKI OBRAĆ I RÓWNIEŻ POKROIĆ W KOSTKĘ.WSZYSTKO WYMIESZAĆ,DODAJĄC POKROJONĄ CEBULĘ,ZIELONY GROSZEK.SÓL,PIEPRZ I MAJONEZ.DOPRAWIĆ DO SMAKU.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: