Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Puszyste NaLeŚnIkI

  • puszyste ciasto
  • czas Łączny czas: 30 min
  • porcji Porcji: 12
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Jak to bywa z naleśnikami wszystkie w.w składniki mieszamy ze sobą do momentu az ciasto nie bedzie miało grudek.
    Osobiście smaże je na tefalu bez dodatu oleju co sprawia że jeszcze łatwiej odchodzą od patelki i nie są tłuste.

    polecam !!!

Kalorie: - kcal / 12 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 29 marca 2010
    karolinachuda1

    Jeśli chodzi o wodę, to ja używam butelkowej, niegazowanej

    +0
  • 29 marca 2010
    karolinachuda1

    Jeśli chodzi o wodę, to ja używam butelkowej, niegazowanej

    +0
  • 20 marca 2010
    kompocik

    lepsze na obiad z nadzieniem na słodko lub wytrawnie z mięskiem mielonym pycha!!!

    +0
  • 13 marca 2010
    anya-ka

    ta woda rozumiem gazowana? :)

    +0
  • 28 czerwca 2009
    ptysia11

    dobre na kolacyjke :)

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Puszyste NaLeŚnIkI
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Puszyste NaLeŚnIkI

Wydrukuj przepis

Puszyste NaLeŚnIkI

Zgłoś przepis do moderacji