1

2

Przepisy

Przygotowanie:

Zupki chińskie pokruszyć, wsypać dołączone przyprawy (bez oleju) i zalać niewielką ilością gorącej wody (około 2 szklanki). Pozostawić do spęcznienia. Por, czerwoną paprykę i ogórki konserwowe drobno pokroić i dodać do makaronu. Wsypać odcedzoną kukurydzę z puszki. Całość doprawić majonezem. W razie potrzeby dodać odrobinę pieprzu i jarzynki.
Smacznego

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

  • kuchareczka007
    koleżanka zaserwował ją ostatnio i nie wierzyłam, że ta sałatka jest z makaronem z zupek chińskich! dzisiaj ja zaskoczę gości :D
  • jagoda1925
    Właśnie ją skonczyłam robić z moim słoneczkiem,chwila chłodu z lodówki i bedzie pierwsza degustacja wygląda apetycznie:)

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: