1

2

Przepisy

Przygotowanie:

Ciasto kruche: Składniki posiekać,zagniesć.Połowę ciasta wylepić dno blaszki a resztę włożyć do zamrażarki na godzinę.Ciasto podpiec 15 min.w temp.180'C. Masa budyniowa:Budynie ugotować wg.przepisu na opakowaniu. Ciasto kruche:Rabarbar obrać,pokroić zasypać cukrem i odstawić aż puśći sok.Na podpieczony spód wylać chłodny budyń i równomiernie rozsmarować.Ułożyć rabarbar.Na wierzch zetrzećc na tarce o grubych oczkach zamrożone ciasto.Piec 40 − 45 min.w temp.180'C.Na złoty kolor.Ciasto jest najlepsze po ostudzeniu i schłodzeniu w lodówce ok. 2−3 godzin.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: