1

2

Przepisy

Śledzie z grzybami

5/5 5 7 5 1

przygotowanie: minut

porcje: 4 porcje

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Filety umyć, a następnie namoczyć na około 60 minut, odsączyć. Grzyby namoczyć (najlepiej na kilka godzin). Gotować 15, odsączyć i pokroić w paseczki. Cebule obrać i pokroić w plastry, zeszklić na maśle. Następnie dodać. Dusić razem przez chwilę dodać miód, doprawić Ziarenkami Smaku i pieprzem. Śledzie odsączyć i pokroić na porcje. Połączyć z grzybami, ostudzić. Najlepsze są na drugi dzień.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: