1

2

Przepisy

Śledzie z grzybami

5/5

przygotowanie: minut

porcje: 4 porcje

Przygotowanie:

Filety umyć, a następnie namoczyć na około 60 minut, odsączyć. Grzyby namoczyć (najlepiej na kilka godzin). Gotować 15, odsączyć i pokroić w paseczki. Cebule obrać i pokroić w plastry, zeszklić na maśle. Następnie dodać. Dusić razem przez chwilę dodać miód, doprawić Ziarenkami Smaku i pieprzem. Śledzie odsączyć i pokroić na porcje. Połączyć z grzybami, ostudzić. Najlepsze są na drugi dzień.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: