Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Śledzie z grzybami

  •  
  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Filety umyć, a następnie namoczyć na około 60 minut, odsączyć. Grzyby namoczyć (najlepiej na kilka godzin). Gotować 15, odsączyć i pokroić w paseczki. Cebule obrać i pokroić w plastry, zeszklić na maśle. Następnie dodać. Dusić razem przez chwilę dodać miód, doprawić Ziarenkami Smaku i pieprzem. Śledzie odsączyć i pokroić na porcje. Połączyć z grzybami, ostudzić. Najlepsze są na drugi dzień.

Kalorie: - kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

  • 40 g suszonych grzybów
  • 4 filety śledziowe
  • 1 łyżka masła
  • ziarenka smaku
  • 2 cebule
  • pieprz
  • 1 łyżka miodu

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 21 września 2009
    elel

    no,no,no :) mniam,

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Śledzie z grzybami
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Śledzie z grzybami

Wydrukuj przepis

Śledzie z grzybami

Zgłoś przepis do moderacji