1

2

Przepisy

Kapusta czerwona z jabłkami!!!!!!

5/5 5 16 5 1

Przygotowanie:

Kapustę oczzyścić i usunąć zewnętrzne liście, pokroić ,usuwając grube nerwy z liści.Do rondla wlać oliwę i włożyć pokrojoną kapustę,dodać cebulę i 3 łyżki gorącej wody.Przykryć rondel i dusić powoli.Gdy kapustka zmięknie ,dodać sól,jabłka ,pieprz i dusić ,aż kapusta będzie miękka.Następnie włożyć do salaterki i skropić sokiem z cytryny.

Smacznego!! ;]

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: