1

2

Przepisy

Kapusta czerwona z jabłkami!!!!!!

5/5

Przygotowanie:

Kapustę oczzyścić i usunąć zewnętrzne liście, pokroić ,usuwając grube nerwy z liści.Do rondla wlać oliwę i włożyć pokrojoną kapustę,dodać cebulę i 3 łyżki gorącej wody.Przykryć rondel i dusić powoli.Gdy kapustka zmięknie ,dodać sól,jabłka ,pieprz i dusić ,aż kapusta będzie miękka.Następnie włożyć do salaterki i skropić sokiem z cytryny.

Smacznego!! ;]

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: