Sałatka z kalafiorem i ananasem

Oceń ten przepis!

5/5 5 62 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Oczekiwanie 3 min.

  • Porcje 4

5/5 5 62 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Kalafior podziel na różyczki, gotuj 3 minuty, skrop sokiem z cytryny.
  2. Ananasa pokrój na kawałki.
  3. Kalafior, kukurydzę i ananasa połącz z Majonezem.
  4. Podawaj jako przystawkę z białym pieczywem.

Opis przepisu:

Przyjemne, żółte kolory sałatki z kalafiorem to idealna propozycja na słoneczne, wiosenne dni. Skomponowana ze słodkiej kukurydzy i soczystego ananasa, z dodatkiem Majonezu Dekoracyjnego WINIARY, trafi w kubki smakowe wielbicieli słodkich smaków, przełamanych kwaśną nutą soku z cytryny. Sałatka z kalafiorem to wspaniały pomysł na lunch do pracy lub piknik. Najlepiej smakuje zaserwowana z białym pieczywem.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?