1

2

Przepisy

SAŁATKA Z TUŃCZYKA I RYŻU

5/5 5 10 5 1

Przygotowanie:

RYŻ UGOTOWAĆ I OSTUDZIĆ.JAJKA UGOTOWĆ NA TWARDO I POKROIĆ W KOSTKĘ.CEBULĘ POKROIĆ E KOSTKĘ I WCZEŚNIEJ LEKKO POSOLIĆ.OGÓRKI POKROIĆ W KOSTKĘ.WSZYSTKIE SKŁADNIKI WYMIESZAĆ RAZEM Z GROSZKIEM I NATKĄ PIETRUSZKI ( OKOŁO 2 ŁYŻKI ).DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM I WYMIESZAĆ Z MAJONEZEM.

 SMACZNEGO!!!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: