1

2

Przepisy

KOTLETY DROBIOWE

4/5 4 5 5 1

przygotowanie: 30 minut

oczekiwanie: 20 minut

porcje: 2 porcje

Przygotowanie:

PIERŚ Z KURCZAKA UMYĆ I OSUSZYĆ RĘCZNIKIEM PAPIEROWYM.MIĘSO I CEBULĘ POKROIĆ W DROBNĄ KOSTKĘ.DODAĆ PRZYPRAWY I SUROWE ŻÓŁTKA,WYMIESZAĆ I POZOSTAWIĆ NA 10−15 MINUT.UBIĆ BIAŁKA ZE SZCZYPTĄ SOLI NA SZTYWNO.DO MIĘSA DODAĆ MĄKĘ ORAZ UBITE BIAŁKA I LEKKO WYMIESZAĆ.KŁAŚĆ ŁYŻKĄ NA ROZGRZANY TŁYSZCZ I SMAŻYĆ.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: