Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

KOTLETY DROBIOWE

  • WYGLĄDAJĄ JAK PLACKI ZIEMNIACZANE
  • czas Łączny czas: 50 min (Przygotowanie: 30 min Oczekiwanie 20 min)
  • porcji Porcji: 2
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. PIERŚ Z KURCZAKA UMYĆ I OSUSZYĆ RĘCZNIKIEM PAPIEROWYM.MIĘSO I CEBULĘ POKROIĆ W DROBNĄ KOSTKĘ.DODAĆ PRZYPRAWY I SUROWE ŻÓŁTKA,WYMIESZAĆ I POZOSTAWIĆ NA 10−15 MINUT.UBIĆ BIAŁKA ZE SZCZYPTĄ SOLI NA SZTYWNO.DO MIĘSA DODAĆ MĄKĘ ORAZ UBITE BIAŁKA I LEKKO WYMIESZAĆ.KŁAŚĆ ŁYŻKĄ NA ROZGRZANY TŁYSZCZ I SMAŻYĆ.
Konkurs Daj słoikom drugie życie
Kalorie: - kcal / 2 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

KOTLETY DROBIOWE
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

KOTLETY DROBIOWE

Wydrukuj przepis

KOTLETY DROBIOWE

Zgłoś przepis do moderacji