Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

ryba w śmietanie z pieczarkami

  • czas Łączny czas: 50 min (Przygotowanie: 30 min Oczekiwanie 20 min)
  • porcji Porcji: 8
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. rybę smażymy w kawałkach obtoczonych w mące na patelni,pieczarki pokroić na duże kawałki,usmażyć na patelni i przyprawić do smaku, cebulę pokroić w krążki i podsmażyć osobno na patelni. W naczyniu żaroodpornym układać na dno rybę,na nią cebulę i pieczarki aż do wyczerpania składników tak na przemian na koniec zalać całą 200ml śmietaną i wstawić do piekarnika.Wyjąć jak śmietana zacznie bąblować.Smacznego
Kalorie: - kcal / 8 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

ryba w śmietanie z pieczarkami

Wydrukuj przepis

ryba w śmietanie z pieczarkami

Zgłoś przepis do moderacji