1

2

Przepisy

ryba w śmietanie z pieczarkami

5/5

przygotowanie: 30 minut

oczekiwanie: 20 minut

porcje: 8 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

rybę smażymy w kawałkach obtoczonych w mące na patelni,pieczarki pokroić na duże kawałki,usmażyć na patelni i przyprawić do smaku, cebulę pokroić w krążki i podsmażyć osobno na patelni. W naczyniu żaroodpornym układać na dno rybę,na nią cebulę i pieczarki aż do wyczerpania składników tak na przemian na koniec zalać całą 200ml śmietaną i wstawić do piekarnika.Wyjąć jak śmietana zacznie bąblować.Smacznego

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: