Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Szparagi w szynce z chrzanem

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 10
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Sos: wymieszać dwie cześci majonezu z jedną częścią chrzanu np: 2 łyżki majonezu + 1 łyżka chrzanu ( ja robię sosu do takiej ilości szynki z 4 łyżek majonezu i 2 chrzanu)

    Plastry szynki posmarować sosem−ilość sosu wg uznania, na to ułożyć szparagi (2szt) oraz drobno pokrojony ogórek− zwinąć w rulon.
    Ułożyć wszystkie na półmisku i posypać na wierzchu pokrojonym selerem−niekoniecznie. SMACZNEGO:)
Kalorie: - kcal / 10 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 23 kwietnia 2009
    mala misia

    moim zdaniem wyśmienity smak

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Szparagi w szynce z chrzanem
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Szparagi w szynce z chrzanem

Wydrukuj przepis

Szparagi w szynce z chrzanem

Zgłoś przepis do moderacji