1

2

Przepisy

Szparagi w szynce z chrzanem

5/5

porcje: 10 porcji

Przygotowanie:

Sos: wymieszać dwie cześci majonezu z jedną częścią chrzanu np: 2 łyżki majonezu + 1 łyżka chrzanu ( ja robię sosu do takiej ilości szynki z 4 łyżek majonezu i 2 chrzanu)

Plastry szynki posmarować sosem−ilość sosu wg uznania, na to ułożyć szparagi (2szt) oraz drobno pokrojony ogórek− zwinąć w rulon.
Ułożyć wszystkie na półmisku i posypać na wierzchu pokrojonym selerem−niekoniecznie. SMACZNEGO:)

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: