Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Ryś

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Blache wyłożyć herbatnikami.1 litr mleka zagotować z margaryną i cukrem.Ugotować budyń.Gotową masę wylać na herbatniki na to resztę herbatników.Galaretkę rozpuszczamy każdą osobno.Śnieżkę ubijamy dodajemy tężejącą galaretę wiśniową i wylać na herbatniki.tak samo robimy z drugą galaretką i wylewamy na piankę wiśniową.Wstawić do lodówki na 2 godziny. 
Konkurs - Daj słoikom drugie życie - zakończenie
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Ryś
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Ryś

Wydrukuj przepis

Ryś

Zgłoś przepis do moderacji