1

2

Przepisy

Przygotowanie:

Blache wyłożyć herbatnikami.1 litr mleka zagotować z margaryną i cukrem.Ugotować budyń.Gotową masę wylać na herbatniki na to resztę herbatników.Galaretkę rozpuszczamy każdą osobno.Śnieżkę ubijamy dodajemy tężejącą galaretę wiśniową i wylać na herbatniki.tak samo robimy z drugą galaretką i wylewamy na piankę wiśniową.Wstawić do lodówki na 2 godziny. 

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: