1

2

Przepisy

Przygotowanie:

Etapy przygotowania

1.Do większej miski wsypac odsączoną z zalewy kukurydzę, fasolę i groszek    2.Pokroic w kostkę ser, szynkę i paprykę i również wsypac do miski.Całosc dobrze wymieszac.    3.Do wysokiego naczynia wlac pół szklanki jogurtu i majonezu dodac do smaku soli i pieprzu ziołowego oraz łyżeczkę koperku i kilka kropel soku z cytryny. wszystko ze sobą bardzo dobrze wymieszac!    4.Sałatkę należy nakladac do miseczek i dopiero wówczas nalewac do nich sosu−gdyż wszystko wymieszane razem po jakimś czasie podejdzie wodą!    

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: