Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

JABŁECZNIK Z BUDYNIEM

  • Szybki pyszny placek
  • czas Łączny czas: 90 min (Przygotowanie: 30 min Oczekiwanie 60 min)
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Zagnieść ciasto;mąka+proszek+cukier+margaryna+jajka. Podzielić ciasto na 2 części jedną część rozłożyć na dno. Jabłka pokroić w ósemki ułożyć na cieście. Ugotować budyń i gorącym zalać ciasto. Drugą część ciasta rozłożyć na wierzch.

    piec 1 godzinę w 180 stopniach
Konkurs Daj słoikom drugie życie
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 21 września 2009
    aga391653

    ciasto pycha,,robiłam z brzoskwiniami z puszki,,pozdrawiam,,

    +0
  • 28 maja 2009
    mama29

    można zrobić też bez jablek i jest pyszny

    -1
  • 14 kwietnia 2009
    asia_9_4_

    Myślę,że to dość proste do zrobienia ciasto, a wygląda naprawdę apetycznie. Na pewno skorzystam z przepisu.

    +0
  • 4 kwietnia 2009
    patusia166

    pozdrawiam

    +0
  • 4 kwietnia 2009
    patusia166

    polecam moje przpisy:)

    +2
  • 4 kwietnia 2009
    patusia166

    wypróbuję pani przepis:)

    +0
  • 4 kwietnia 2009
    patusia166

    pycha:)

    +0
  • 4 kwietnia 2009
    patusia166

    wygląda pysznie:)

    +0
  • 4 kwietnia 2009
    patusia166

    mniam:)

    -1

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

JABŁECZNIK Z BUDYNIEM
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

JABŁECZNIK Z BUDYNIEM

Wydrukuj przepis

JABŁECZNIK Z BUDYNIEM

Zgłoś przepis do moderacji