1

2

Przepisy

Kotlety rybne

5/5

porcje: 4 porcje

Przygotowanie:

 Pieczarki i cebule pokroić drobno, na oleju z oliwek dusić na małym ogniu około 10 minut. Obrać warzywa, rybę i warzywa zmielić maszynką do mięsa, dodać zasmażone pieczarki z cebulą, sól, pieprz do smaku, jajka, bułkę tartą. Wyrobić i uformować kotlety, smażyć na rozgrzanym oleju, lekko posolonym.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: