1

2

Przepisy

Naleśniki z serem, ziemniakami i sosem czosnkowym

5/5 5 9 5 1

przygotowanie: 35 minut

porcje: 4 porcje

Przygotowanie:

składniki na nalesniki ubic mikserem i smarzyc z niego cieniutkie naleśniki. Cebule pokroic w kosteczkęi zeszklić na oleju, ziemniaki na farsz obrać i ugotować na bardzo mięko po odlaniu wody ugnieść (jeszcze gorace) dodac cebule i ser wszystko dokładnie wymieszac doprawic solą i pieprzem, do jogurtu wycisnąc przez praskę czosnek wymieszac doprawic do smaku. Gotowym jeszcze ciepłym farszem smarujemy naleśniki zwijamy i polewamy sosem SMACZNEGO

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: