1

2

Przepisy

Przygotowanie:

Skłasniki na ciasto mieszamy dokładnie ze sobą ja używam miksera, ilosc mleka nie jest dokładnie sprecyzowana bo to zalezy w gotowym efekcie ciasto ma miec konsystencje śmietanki.odstawiam na jakąś godzinkę i gotowe. a przed pierwszym smażeniem wlewam dość dużo oleju na patelnię i potem gorący zlewam do suchego naczynia i smaże.Do naleśników to proponuję mieć osobną patelnię
Ser mielimy przez maszynke dodajemy pozostałe składniki i dokładnie mieszamy.
naleśniki smarujemy serem i składamy.Przed podaniem dekorujemy czekoladą.SMACZNEGO !!!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: