Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Rafaello bez pieczenia

Kto nie spróbuje ten wiele straci ....
  • Kto nie spróbuje ten wiele straci ....
  • Kto nie spróbuje ten wiele straci ....
  • czas Łączny czas: 25 min
  • porcji Porcji: 30
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Z mleka odlać 1/2 szklanki , resztę zagotować z cukrem i cukrem waniliowym.W odlanym mleku rozmieszać mąki i wlać do gotującego się mleka, ugotować budyń. Wystudzić, utrzeć z margaryną i 20 dag kokosu.
    Prostokatna formę do ciasta wyłożyć folią aluminiową. Na dno ułożyć połowę krakersów, wyłożyć połowę masy, ułożyć drugą warstwę krakersów i resztę masy. Na wierzch wysypać resztę kokosu i wklepać delikatnie w masę . Wstawić na noc do lodówki.
    W wierzch można powciskać sparzone i obrane ze skórki migdały( 1 migdal na 1 kawałek ciasta).
Kalorie: - kcal / 30 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Rafaello bez pieczenia

Wydrukuj przepis

Rafaello bez pieczenia

Zgłoś przepis do moderacji