Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Rafaello bez pieczenia

Kto nie spróbuje ten wiele straci ....
  • Kto nie spróbuje ten wiele straci ....
  • Kto nie spróbuje ten wiele straci ....
  • czas Łączny czas: 25 min
  • porcji Porcji: 30
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Z mleka odlać 1/2 szklanki , resztę zagotować z cukrem i cukrem waniliowym.W odlanym mleku rozmieszać mąki i wlać do gotującego się mleka, ugotować budyń. Wystudzić, utrzeć z margaryną i 20 dag kokosu.
    Prostokatna formę do ciasta wyłożyć folią aluminiową. Na dno ułożyć połowę krakersów, wyłożyć połowę masy, ułożyć drugą warstwę krakersów i resztę masy. Na wierzch wysypać resztę kokosu i wklepać delikatnie w masę . Wstawić na noc do lodówki.
    W wierzch można powciskać sparzone i obrane ze skórki migdały( 1 migdal na 1 kawałek ciasta).
Kalorie: - kcal / 30 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Rafaello bez pieczenia
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Rafaello bez pieczenia

Wydrukuj przepis

Rafaello bez pieczenia

Zgłoś przepis do moderacji