Muffinki bananowo-czekoladowe

Oceń ten przepis!

4/5 4 16 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Oczekiwanie 25 min.

  • Porcje 12

4/5 4 16 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Wymieszać osobno składniki suche i mokre, wlać składniki mokre do suchych, dodać banany i niedbale wymieszać widelcem, ale tak aby składniki się połączyły.
  2. Piec w natłuszczonej (lub wyłożonej papilotkami) formie na 12 muffinek ok. 25 minut (sprawdzać drewnianym patyczkiem) w temp. 175 stopni C.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?