Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Krakersowiec

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Budyń ugotować w 2.5 szkl.mleka, gdy ostygnie zmiksować z margaryną. Na spód blachy układamy krakersy, na nie budyń, potem kolejną warstwe krakersów, posmarować je masa krówkową, przykryć krakersami, a na wierzchu posmarować bitą śmietaną ubitą z śmietan fix i cukrem pudrem.
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 19 lutego 2010
    JuliaJulia

    SZKODA,ŻE NIE MASZ FOTKI ALE PRZEPISIK CIEKAWY :}

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Krakersowiec
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Krakersowiec

Wydrukuj przepis

Krakersowiec

Zgłoś przepis do moderacji