1

2

Przepisy

Krakersowiec

5/5 5 2 5 1

Przygotowanie:

Budyń ugotować w 2.5 szkl.mleka, gdy ostygnie zmiksować z margaryną. Na spód blachy układamy krakersy, na nie budyń, potem kolejną warstwe krakersów, posmarować je masa krówkową, przykryć krakersami, a na wierzchu posmarować bitą śmietaną ubitą z śmietan fix i cukrem pudrem.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: