Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Ryba po japońsku

  • czas Łączny czas: 60 min (Przygotowanie: 40 min Oczekiwanie 20 min)
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Filet podzielić na kawałki,smażymy w cieście naleśnikowym,
    ogorki trzemy na dużych oczkach a paprykę kroimy w paski.
    Zalewa
    Wodę i ocet wlewamy do garnka i dodajemy cukier gdy sie zagotuje wrzucamy pokrojoną cebulę gotujemy aż zmięknie.Następnie dodajemy vegete do samku a na smam koniec ketchup i przecier czekamny do zagotowania.
    Następnie w naczyniu szklanym (mi starcza dania na 2 naczynia)ukłamay warstwami:

    −reszta zalewy
    −ryba
    −ogorek+papryka
    −troszkę zalewy
    −ryba
    −ogorek+papryka
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 17 września 2009
    agaz24

    190g ja używam Włocławek

    +1
  • 28 sierpnia 2009
    mancia

    przecier pomidorowy jakiej ma być wielkości

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Ryba po japońsku
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Ryba po japońsku

Wydrukuj przepis

Ryba po japońsku

Zgłoś przepis do moderacji