Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Ryba po japońsku

  • czas Łączny czas: 60 min (Przygotowanie: 40 min Oczekiwanie 20 min)
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Filet podzielić na kawałki,smażymy w cieście naleśnikowym,
    ogorki trzemy na dużych oczkach a paprykę kroimy w paski.
    Zalewa
    Wodę i ocet wlewamy do garnka i dodajemy cukier gdy sie zagotuje wrzucamy pokrojoną cebulę gotujemy aż zmięknie.Następnie dodajemy vegete do samku a na smam koniec ketchup i przecier czekamny do zagotowania.
    Następnie w naczyniu szklanym (mi starcza dania na 2 naczynia)ukłamay warstwami:

    −reszta zalewy
    −ryba
    −ogorek+papryka
    −troszkę zalewy
    −ryba
    −ogorek+papryka
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 17 września 2009
    agaz24

    190g ja używam Włocławek

    +1
  • 28 sierpnia 2009
    mancia

    przecier pomidorowy jakiej ma być wielkości

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Ryba po japońsku

Wydrukuj przepis

Ryba po japońsku

Zgłoś przepis do moderacji