1

2

Przepisy

Ryba po japońsku

5/5

przygotowanie: 40 minut

oczekiwanie: 20 minut

Przygotowanie:

Filet podzielić na kawałki,smażymy w cieście naleśnikowym,
ogorki trzemy na dużych oczkach a paprykę kroimy w paski.
Zalewa
Wodę i ocet wlewamy do garnka i dodajemy cukier gdy sie zagotuje wrzucamy pokrojoną cebulę gotujemy aż zmięknie.Następnie dodajemy vegete do samku a na smam koniec ketchup i przecier czekamny do zagotowania.
Następnie w naczyniu szklanym (mi starcza dania na 2 naczynia)ukłamay warstwami:

−reszta zalewy
−ryba
−ogorek+papryka
−troszkę zalewy
−ryba
−ogorek+papryka

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: