1

2

Przepisy

Uszy Trola

4/5 4 4 5 1

przygotowanie: 15 minut

oczekiwanie: 20 minut

porcje: 4 porcje

Przygotowanie:

Pierś pokroić w kostkę,parówki w plasterki z ukosa i podsmażyć na oleju.
Warzywa na patelnie usmażyć na oleju ok.15 min.−do miękkości.
Wszystko wymieszać z sosem,koncentratem pomidorowym i poddusić.
3 saszetki ryżu (ugotowane według przepisu )położyć obok.
Życzę smacznego.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: