Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Sałatka z fasolki szparagowej i ogórków kiszonych

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, ostudzić i pokroić na 3−4 cm kawałki. Ogórki kiszone pokroić w paski. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w grubą kostkę. Białą część pora pokroić w półplasterki. Czosnek obrać i zmiażdżyć.

    Wszystkie składniki przełożyć do dużej miski. Dodać majonez, sól i pieprz. Dokładnie wymieszać i włożyć do lodówki na około 6 godzin.

    Sałatkę podawać z ulubioną kiełbaską lub mięskiem.

    Składniki wystarczą na około 6 porcji.

    Smacznego.

Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

  • 50 dag fasolki szparagowej
  • 30 dag ogórków kiszonych
  • 6 jajek
  • por
  • 1 ząbek czosnku
  • ok. 5 łyżek majonezu
  • sól pieprz

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Sałatka z fasolki szparagowej i ogórków kiszonych
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Sałatka z fasolki szparagowej i ogórków kiszonych

Wydrukuj przepis

Sałatka z fasolki szparagowej i ogórków kiszonych

Zgłoś przepis do moderacji