1

2

Przepisy

Sernik z beza

5/5

porcje: 8 porcji

Przygotowanie:

Ser zmieszac za smietana i maka ziemniaczana. Zoltka utrzec z cukrem, dodac esencje smietankowa. Ciagle ucierajac dodawac mase serowa. Tortownice natluscic i posypac tarta bulka. Wylac mase serowa. piec 35min w 2oo stopniach. Bialka ubic z cukrem i maka ziemniaczana. Wyjac ciasto z piekarnika, temp. zmniejszyc do 120 stopni. Na ciasto wylozyc beze. wsyawic do piekarnika na 10−15 min az beza sie przyrumieni.
Smacznego!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: