1

2

Przepisy

Zupa z serków topionych

4/5 4 3 5 1

przygotowanie: ok.1h minut

porcje: 4 porcje

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Boczek pokrój w drobną kosteczne i ugotuj na nim wywar,dodaj warzywa i przyprawy,zagotuj wszystko razem.Gdy wywar bedzie już gotowy dodaj do niego serki i razem zagotuj. Jeśli chcesz uzyskać zupę krem zmiksuj warzywa i boczek przed dodaniem serków.
Zupę można podawać z ryżem,kluskami.
Smacznego

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: