Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Zupa z serków topionych

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Boczek pokrój w drobną kosteczne i ugotuj na nim wywar,dodaj warzywa i przyprawy,zagotuj wszystko razem.Gdy wywar bedzie już gotowy dodaj do niego serki i razem zagotuj. Jeśli chcesz uzyskać zupę krem zmiksuj warzywa i boczek przed dodaniem serków.
    Zupę można podawać z ryżem,kluskami.
    Smacznego
Konkurs Daj słoikom drugie życie
Kalorie: - kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Zupa z serków topionych
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Zupa z serków topionych

Wydrukuj przepis

Zupa z serków topionych

Zgłoś przepis do moderacji