Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Gulasz meksykanski

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. SKLADNIKI:
    0,5 kg miesa mielonego
    1 puszka fasoli czerwonej
    1 puszk kukurydzy
    3 srednie cebule
    3 papryki chili konserwowe
    2 papryki swieze
     koncentrat pomidorowy
    oregno
    ziola prowansalskie
    pieprz
    vegete
    papryka ostra
    kostka rosolowa grzybowa ( ale moze byc inna)
    PRZYGOTOWANE:
    do garnka wlac odrobine oleju− rozgrzac.Wrzucic mieso i rozdrabniajac podsmazyc, dodac vegete i kostkr rsolowa. Podlac woda i dusic. Pokroic cebule, wrzucic dalej dusic. Pokroic papryke w grubsz kostke, 3 papryki konserwowe (drobniutko). Dodac po lyzce oregano, ziol prowansalskich, pieprzu i papryke do smaku. Dodac koncentrat pomidorowy, fasole i kukurydze na koniec.
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

  • mieso mielone
  • fasola czerwona
  • kukurydza

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Gulasz meksykanski
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Gulasz meksykanski

Wydrukuj przepis

Gulasz meksykanski

Zgłoś przepis do moderacji