1

2

Przepisy

Śledż pod pierzynką

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 15 minut

oczekiwanie: 30 minut

Przygotowanie:

Płaty śledzia osuszamy i kroimy w drobną kostkę .Następnie wykladamy do półmiska tak żeby zakryło równo dno. Nastepnie na śledzia wykładamy drobno pokrojoną cebulę. Na cebulę wykładamy cienką warstwę majonezu. Kolejna warstwa to starte na drobnej tartce zimniaki i znowu majonez. Potem scieramy również na drobnej tartce marchewkę i pokrywamy majonezem. Na wierzch zcieramy jajka. Smacznego.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: