Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Śledż pod pierzynką

  • czas Łączny czas: 45 min (Przygotowanie: 15 min Oczekiwanie 30 min)
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Płaty śledzia osuszamy i kroimy w drobną kostkę .Następnie wykladamy do półmiska tak żeby zakryło równo dno. Nastepnie na śledzia wykładamy drobno pokrojoną cebulę. Na cebulę wykładamy cienką warstwę majonezu. Kolejna warstwa to starte na drobnej tartce zimniaki i znowu majonez. Potem scieramy również na drobnej tartce marchewkę i pokrywamy majonezem. Na wierzch zcieramy jajka. Smacznego.
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

  • 4 płaty śledzia matjas
  • 2 cebule
  • 4 ugotowane ziemniaki w mundurkach
  • 5 marchewek ugotowanych
  • 4 jajka ugotowane na twardo
  • 1 średni słoik majonezu

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Śledż pod pierzynką
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Śledż pod pierzynką

Wydrukuj przepis

Śledż pod pierzynką

Zgłoś przepis do moderacji