Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Śledż pod pierzynką

  • czas Łączny czas: 45 min (Przygotowanie: 15 min Oczekiwanie 30 min)
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Płaty śledzia osuszamy i kroimy w drobną kostkę .Następnie wykladamy do półmiska tak żeby zakryło równo dno. Nastepnie na śledzia wykładamy drobno pokrojoną cebulę. Na cebulę wykładamy cienką warstwę majonezu. Kolejna warstwa to starte na drobnej tartce zimniaki i znowu majonez. Potem scieramy również na drobnej tartce marchewkę i pokrywamy majonezem. Na wierzch zcieramy jajka. Smacznego.
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Śledż pod pierzynką

Wydrukuj przepis

Śledż pod pierzynką

Zgłoś przepis do moderacji