1

2

Przepisy

Kapuśniak z młodej kapusty

5/5

przygotowanie: 57 minut

oczekiwanie: 32 minut

porcje: 5 porcji

Przygotowanie:

Podgotowujemy mieso,a gdy będzie już miękkie,dodajemy pokrojoną w kostkę marchew i cebule,poszatkowaną dośc grubo kapustę i razem zagotowujemy.Dodajemy koncentrant pomidorowy lub obrane i pokrojone ze skórki pomidory,następnie podprawic kapuśniak zasmażką,zagotować.Mięso drobno pokroić i rozłozyc na talerze.Wsypac do zupy szczyptę zieleniny.Podawać z oddzielnie ugotowanymi kartoflami,oskarszonymi i posypanymi zieleniną!!Smacznego

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: