Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Kapuśniak z młodej kapusty

  • czas Łączny czas: 89 min (Przygotowanie: 57 min Oczekiwanie 32 min)
  • porcji Porcji: 5
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Podgotowujemy mieso,a gdy będzie już miękkie,dodajemy pokrojoną w kostkę marchew i cebule,poszatkowaną dośc grubo kapustę i razem zagotowujemy.Dodajemy koncentrant pomidorowy lub obrane i pokrojone ze skórki pomidory,następnie podprawic kapuśniak zasmażką,zagotować.Mięso drobno pokroić i rozłozyc na talerze.Wsypac do zupy szczyptę zieleniny.Podawać z oddzielnie ugotowanymi kartoflami,oskarszonymi i posypanymi zieleniną!!Smacznego
Kalorie: - kcal / 5 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Kapuśniak z młodej kapusty
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Kapuśniak z młodej kapusty

Wydrukuj przepis

Kapuśniak z młodej kapusty

Zgłoś przepis do moderacji