1

2

Przepisy

Kapuśniak z młodej kapusty

5/5 5 4 5 1

przygotowanie: 57 minut

oczekiwanie: 32 minut

porcje: 5 porcji

Przygotowanie:

Podgotowujemy mieso,a gdy będzie już miękkie,dodajemy pokrojoną w kostkę marchew i cebule,poszatkowaną dośc grubo kapustę i razem zagotowujemy.Dodajemy koncentrant pomidorowy lub obrane i pokrojone ze skórki pomidory,następnie podprawic kapuśniak zasmażką,zagotować.Mięso drobno pokroić i rozłozyc na talerze.Wsypac do zupy szczyptę zieleniny.Podawać z oddzielnie ugotowanymi kartoflami,oskarszonymi i posypanymi zieleniną!!Smacznego

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: