Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

MINTAJ W SOSIE ŚMIETANKOWO-KOPERKOWYM

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Zawartość torebki dokładnie wymieszać z 200 ml śmietanki 12% i 50 ml wody.
     Doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia
    300 − 350 g filetów ze świeżej lub częściowo rozmrożonej,
     odsączonej, NIE OSOLONEJ ryby ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
    Zalać przygotowanym gorącym "Pomysłem na..
    Piec w piekarniku w otwartym naczyniu (180oC z termoobiegiem, 200oC bez termoobiegu)
     świeżą rybę 25 minut, częściowo rozmrożoną 30 minut
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

MINTAJ W SOSIE ŚMIETANKOWO-KOPERKOWYM
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

MINTAJ W SOSIE ŚMIETANKOWO-KOPERKOWYM

Wydrukuj przepis

MINTAJ W SOSIE ŚMIETANKOWO-KOPERKOWYM

Zgłoś przepis do moderacji