1

2

Przepisy

MINTAJ W SOSIE ŚMIETANKOWO-KOPERKOWYM

4/5 4 3 5 1

Przygotowanie:

Zawartość torebki dokładnie wymieszać z 200 ml śmietanki 12% i 50 ml wody.
 Doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia
300 − 350 g filetów ze świeżej lub częściowo rozmrożonej,
 odsączonej, NIE OSOLONEJ ryby ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
Zalać przygotowanym gorącym "Pomysłem na..
Piec w piekarniku w otwartym naczyniu (180oC z termoobiegiem, 200oC bez termoobiegu)
 świeżą rybę 25 minut, częściowo rozmrożoną 30 minut

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: