Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Śledzie w pomidorach z rodzynkami

  • czas Łączny czas: 10 min
  • porcji Porcji: 6
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Cebulę pokroić w cienkie talarki, na patelnię wlać trochę oleju (np. kujawskiego) i wrzucić cebulę , zeszklić ją tylko ciut następnie dodać rodzynki a po chwili dodać przecie pomidorowy i koncentrat pom. Dodać wszystkie pozostałe przyprawy i popyrczyć chwilę, zawsze można czegoś dosypać do smaku. Śledzie pokroić jak szagole na ukos w małe kawałki układać w misce warstwami raz śledzie na to gorący farsz i tak do końca żeby na górze został farsz. Śledzie tak przygotowane najlepiej smakują następnego dnia.
Konkurs - Daj słoikom drugie życie - zakończenie
Kalorie: - kcal / 6 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Śledzie w pomidorach z rodzynkami
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Śledzie w pomidorach z rodzynkami

Wydrukuj przepis

Śledzie w pomidorach z rodzynkami

Zgłoś przepis do moderacji