1

2

Przepisy

Ciasto na pizzę

4/5 4 7 5 1

przygotowanie: 15 minut

Przygotowanie:

Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, solą, drożdżami i cukrem. Zagnieść z oliwą i wodą. Ciasto odstawić na 10min do wyrośnięcia, znowu zagnieść i odstawić jeszcze na 40min.
Przepis pochodzi z magazynu Sól i Pieprz i jest rewelacyjny :) Ciasto jest aksamitne i świetnie się wyrabia.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: