1

2

Przepisy

schab z grilla

4/5 4 10 5 1

przygotowanie: 5 minut

porcje: 4 porcje

Przygotowanie:

Z podanych składników zrobić marynatę. Plastry schabu lekko rozbić, posmarować z obu stron marynatą i zostawić na noc w lodówce. Piec na grillu węglowym lub elektrycznym przewracając tylko 1 raz.
Podawać z surówką, pieczywem lub ziemniakami albo frytkami. Doskonale smakuje także ze smażonym ryżem.
Smacznego!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: