Schab z grilla

Oceń ten przepis!

4/5 4 12 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 12 min.

  • Oczekiwanie 10 godz. 15 min.

  • Porcje 4

4/5 4 12 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Plastry schabu lekko rozbić,
  2. Z pozostałych składników zrobić marynatę. Mięso posmarować z obu stron i zostawić na noc w lodówce.
  3. Piec na grillu węglowym lub elektrycznym przewracając tylko 1 raz.
  4. Podawać z surówką, pieczywem lub ziemniakami albo frytkami. Doskonale smakuje także ze smażonym ryżem.

Opis przepisu:

Schab z grilla to doskonały pomysł na obiad z aromatycznym mięsem w roli głównej. Schab swój doskonały smak zawdzięcza temu, że odstawiamy go do lodówki na całą noc w marynacie z octu, Przyprawy ZIARENKA SMAKU uniwersalne WINIARY, białego pieprzu, czosnku i innych przypraw. Schab z grilla doskonale komponuje się ze smażonym ryżem.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?