Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Łosoś z patelni

  • czas Łączny czas: 15 min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

    • Łososia osuszyc papierowym ręcznikiem. Na patelni rozpuścic masło i dolac olej.
    • Ułożyc na rozgrzanym tłuszczu kawałki ryby, posypac pieprzem, czosnkiem granulowanym, skropic sokiem z cytryny oraz przyprawą maggi.
    • Po kilku minutach odwrócic na drugą stronę i dosmażyc.
    Na talerzu można skropic jeszcze raz sokiem z cytryny i posypac pieprzem.
    Podawac z pieczywem, frytkami lub ziemniakami z wody lub pieczonymi.
Konkurs - Daj słoikom drugie życie - zakończenie
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 14 czerwca 2009
    ptysia11

    no,no,no, no :) :} mniam

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Łosoś z patelni
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Łosoś z patelni

Wydrukuj przepis

Łosoś z patelni

Zgłoś przepis do moderacji