1

2

Przepisy

Łosoś z patelni

5/5

przygotowanie: 15 minut

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  • Łososia osuszyc papierowym ręcznikiem. Na patelni rozpuścic masło i dolac olej.
  • Ułożyc na rozgrzanym tłuszczu kawałki ryby, posypac pieprzem, czosnkiem granulowanym, skropic sokiem z cytryny oraz przyprawą maggi.
  • Po kilku minutach odwrócic na drugą stronę i dosmażyc.
Na talerzu można skropic jeszcze raz sokiem z cytryny i posypac pieprzem.
Podawac z pieczywem, frytkami lub ziemniakami z wody lub pieczonymi.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: