Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Marynata do schabu

  • Marynata do schabu
  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 1
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Składniki marynaty dokładnie rozmieszać w misce. Schab pokroić w plastry o grubości około 1 cm i roz−klepać je specjalnym tłuczkiem. Włożyć do marynaty i dokładnie wymieszać. Zostawić na 2 godziny w chłodnym miejscu. Po upływie tego czasu osączyć z zalewy i piec na niezbyt mocno rozgrzanym grillu, przewracając co jakiś czas.
Konkurs Daj słoikom drugie życie

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Marynata do schabu
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Marynata do schabu

Wydrukuj przepis

Marynata do schabu

Zgłoś przepis do moderacji