1

2

Przepisy

szybki bigos

4/5 4 4 5 1

przygotowanie: pół godzin minut

porcje: 8 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

kapuste podgotować 10 minut odzcedzic i dodać surowe pokrojone pieczarki kiełbase pokrojona w kosteczke i sosy . Wymieszać i dusić wszystko do miekosci,można doprawić solą lub pieprzem.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: