1

2

Przepisy

KOTLETY Z RYŻU

5/5

przygotowanie: 30 minut

Przygotowanie:

Drobno posiekać jajka i wymieszać z ryżem,dodać surowe jajko,łyżkę masła,siekaną zieleninę oraz sól i pieprz,dobrze wyrobić.Z masy uformować kotleciki,obtoczyć w tartej bułce i usmażyć na rozgrzanym oleju,rumieniąc z obu stron.Podawać z pikantnym sosem,np.pomidorowym,grzybowym i z surówką

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: