1

2

Przepisy

UŚMIECH TEŚCIOWEJ

5/5 5 6 5 1

przygotowanie: 25 minut

oczekiwanie: 35 minut

Przygotowanie:

Margarynę utrzeć z cukrem,dodać żółtka,cały czas ucierając dodawać mąkę,mleko,sodę kakao a na końcu pianę z białek.Sklejone biszkopty ułożyć na dnie blachy,zalać ciastem i upiec(przez około 35 minut w temperaturze 180 stopni C.)Na wierzch dać masę karpatkową i polewę.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: