Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Pierogi z warzywami.

  • czas Łączny czas: 140 min (Przygotowanie: 60 min Oczekiwanie 80 min)
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Marchew,paprykę i seler pokroić w drobne słupki,pieczarki w plasterki ,kapustę drobniutko posiekać .Podsmażyć warzywa na oleju dodać posiekany czosnek i przyprawy bez sosu sojowego.Ciasto rozwałkować i wykroić krążki o średnicy 10 cm. Na każdy nałożyć ostudzony farsz i zlepiać pierogi.Ugotować je w wodzie z dodatkiem sosu sojowego.Pierogi podawac polane masłem roślinnym z podsmażoną bułką tartą lub odsmażone na patelni.
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

  • ciasto
  • 2 szklanki mąki
  • 1 łyżka masła
  • 1/2 szklanki wody
  • farsz
  • 2 marchewki
  • 1 strąk papryki czerwonej
  • 1/2 małego selera
  • 2 duże liście białej kapusty
  • 10 średnich pieczarek
  • 3 łyzki oleju
  • 2 łyżki sosu sojowego
  • ząbek czosnku
  • curry lub inna pikantna przyprawasól
  • pieprz

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Pierogi z warzywami.
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Pierogi z warzywami.

Wydrukuj przepis

Pierogi z warzywami.

Zgłoś przepis do moderacji