1

2

Przepisy

Pierogi z warzywami.

3/5 3 3 5 1

przygotowanie: 60 minut

oczekiwanie: 80 minut

Przygotowanie:

Marchew,paprykę i seler pokroić w drobne słupki,pieczarki w plasterki ,kapustę drobniutko posiekać .Podsmażyć warzywa na oleju dodać posiekany czosnek i przyprawy bez sosu sojowego.Ciasto rozwałkować i wykroić krążki o średnicy 10 cm. Na każdy nałożyć ostudzony farsz i zlepiać pierogi.Ugotować je w wodzie z dodatkiem sosu sojowego.Pierogi podawac polane masłem roślinnym z podsmażoną bułką tartą lub odsmażone na patelni.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: