1

2

Przepisy

Pierogi z warzywami.

3/5

przygotowanie: 60 minut

oczekiwanie: 80 minut

Przygotowanie:

Marchew,paprykę i seler pokroić w drobne słupki,pieczarki w plasterki ,kapustę drobniutko posiekać .Podsmażyć warzywa na oleju dodać posiekany czosnek i przyprawy bez sosu sojowego.Ciasto rozwałkować i wykroić krążki o średnicy 10 cm. Na każdy nałożyć ostudzony farsz i zlepiać pierogi.Ugotować je w wodzie z dodatkiem sosu sojowego.Pierogi podawac polane masłem roślinnym z podsmażoną bułką tartą lub odsmażone na patelni.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: