Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Jabłka na szarlotkę

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Jabłka obieramy i kroimy w drobniutką kostkę. Wrzucamy na głęboką patelnię z cukrem i odrobiną wody i smażymy nie dłużej niż 15 minut, żeby się nam nie zrobiła papka. Doprawiamy do smaku cynamonem i wkładamy gorące do słoików. Słoiki dajemy do góry dnem i gotowe!!!
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Jabłka na szarlotkę
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Jabłka na szarlotkę

Wydrukuj przepis

Jabłka na szarlotkę

Zgłoś przepis do moderacji