1

2

Przepisy

Jabłka na szarlotkę

5/5 5 9 5 1

składniki:

Przygotowanie:

Jabłka obieramy i kroimy w drobniutką kostkę. Wrzucamy na głęboką patelnię z cukrem i odrobiną wody i smażymy nie dłużej niż 15 minut, żeby się nam nie zrobiła papka. Doprawiamy do smaku cynamonem i wkładamy gorące do słoików. Słoiki dajemy do góry dnem i gotowe!!!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: