Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Jabłka na szarlotkę

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Jabłka obieramy i kroimy w drobniutką kostkę. Wrzucamy na głęboką patelnię z cukrem i odrobiną wody i smażymy nie dłużej niż 15 minut, żeby się nam nie zrobiła papka. Doprawiamy do smaku cynamonem i wkładamy gorące do słoików. Słoiki dajemy do góry dnem i gotowe!!!
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Jabłka na szarlotkę

Wydrukuj przepis

Jabłka na szarlotkę

Zgłoś przepis do moderacji