Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Zupa cytrynowa

  • czas Łączny czas: 30 min
  • porcji Porcji: 2
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Umyty i osączony ryż zalać rosołem i ugotować do miękkości. Żółtka ubić z sokiem z cytryny. Nadal ubijając wlewać stopniowo gorący rosół z ryżem. Zupę doprawić solą. Natychmiast podawać.

Kalorie: - kcal / 2 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 4 grudnia 2008
    ELWIRKA

    Ta zupka jest bardzo popularna w Grecji oraz na Cyprze, jako "pierwsza pomoc" w dniu następującym po bardzo szampańskiej zabawie... ;))) A prostym językiem: polecana, jako najlepsza na kaca... ;)))

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Zupa cytrynowa
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Zupa cytrynowa

Wydrukuj przepis

Zupa cytrynowa

Zgłoś przepis do moderacji