1

2

Przepisy

Sałatka pieczarkowa z kukurydzą

4/5 4 3 5 1

Przygotowanie:

Pieczarki umyć i pokroić w cienkie plasterki, posolić i skropić sokiem z cytryny, żeby nie ściemniały. Odsączyć kukurydze, jajka i ogórki pokroić w kostke. Do naczynia włożyć pieczarki, kukurydze, jajka, ogórki, drobno posiekany szczypiorek. Polać majonezem doprawionym sosem sojowym, solą i pieprzem. Delikatnie wymieszać.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: