1

2

Przepisy

Ziemniaki faszerowane pieczarkami

5/5

Przygotowanie:

Ziemniaki obrac, wydrazyc srodki i obgotowac. Pieczarki umyc, zetrec na tarce jarzynowej i podsmazyc razem z cebula pokrojona w kostke. Dosmakowac sola i pieprzem. Ziemniaki nadziewac farszem piezarkowym i obsypac przyprawa do ziemniakow. Ulozyc na blaszce wylozonej pergaminem, pokropic olejem i upiec na zloty kolor.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: