Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Ziemniaki faszerowane pieczarkami

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Ziemniaki obrac, wydrazyc srodki i obgotowac. Pieczarki umyc, zetrec na tarce jarzynowej i podsmazyc razem z cebula pokrojona w kostke. Dosmakowac sola i pieprzem. Ziemniaki nadziewac farszem piezarkowym i obsypac przyprawa do ziemniakow. Ulozyc na blaszce wylozonej pergaminem, pokropic olejem i upiec na zloty kolor.
Konkurs Daj słoikom drugie życie
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 29 marca 2009
    ela47

    czy ziemniaki mają być przykryte ?

    +0
  • 5 sierpnia 2008
    beao4

    Bardzo smaczne danie. Szybkie pochłania bardzo mało czasu. Polecam gorąco!

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Ziemniaki faszerowane pieczarkami
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Ziemniaki faszerowane pieczarkami

Wydrukuj przepis

Ziemniaki faszerowane pieczarkami

Zgłoś przepis do moderacji