Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Ziemniaki faszerowane pieczarkami

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Ziemniaki obrac, wydrazyc srodki i obgotowac. Pieczarki umyc, zetrec na tarce jarzynowej i podsmazyc razem z cebula pokrojona w kostke. Dosmakowac sola i pieprzem. Ziemniaki nadziewac farszem piezarkowym i obsypac przyprawa do ziemniakow. Ulozyc na blaszce wylozonej pergaminem, pokropic olejem i upiec na zloty kolor.
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 29 marca 2009
    ela47

    czy ziemniaki mają być przykryte ?

    +0
  • 5 sierpnia 2008
    beao4

    Bardzo smaczne danie. Szybkie pochłania bardzo mało czasu. Polecam gorąco!

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Ziemniaki faszerowane pieczarkami

Wydrukuj przepis

Ziemniaki faszerowane pieczarkami

Zgłoś przepis do moderacji