1

2

Przepisy

Naleśniki z serem

4/5

Przygotowanie:

Ze składników na naleśniki wyrabiamy ciasto. Naleśniczki smażymy na patelni z 1 łyżką oliwy (jeśli patelnia jest teflonowa, to oliwa nie jest potrzebna).

Po usmażeniu na każdego naleśnika kładziemy farsz, zwijamy w kopertę i smażymy bez tłuszczu na patelni. Przed podaniem smarujemy dżemem.

Smacznego :)

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: