Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Surówka z białej kapusty

  • dzieło
  • czas Łączny czas: 15 min
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Kapustę młodą szatkujemy i solimy (pieprz tylko do smaku). Następnie na tarce o duzych oczkach trzemy marchewkę, przez preaskę przeciskamy czosnek, dodajemy koperek (najlepiej świeży) Wszystko razem należy wymieszać . Śmietanę z majonezem wymieszać i jeszcze raz połączyć wszystkie składniki.

    Smacznego :)
Kalorie: - kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 13 października 2012
    lesioslaw

    jest pyszna!!!!!!!!!!!;)

    +1
  • 13 października 2012
    lesioslaw

    jest pyszna!!!!!!!!!!!;)

    +1
  • 21 sierpnia 2009
    lili10000

    była bardzo smaczna :)

    +0
  • 31 maja 2009
    A7752263

    na pewno ją zrobię lobie takie surówki.pozdrawiam

    +0
  • 10 kwietnia 2009
    patusia166

    koniecznie muszę wypróbować.pozdrawiam

    +0
  • 26 czerwca 2008
    Jolcia71

    koniecznie muszę wypróbować.pozdrawiam

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Surówka z białej kapusty

Wydrukuj przepis

Surówka z białej kapusty

Zgłoś przepis do moderacji