1

2

Przepisy

Surówka z białej kapusty

5/5 5 15 5 1

przygotowanie: 15 minut

porcje: 4 porcje

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Kapustę młodą szatkujemy i solimy (pieprz tylko do smaku). Następnie na tarce o duzych oczkach trzemy marchewkę, przez preaskę przeciskamy czosnek, dodajemy koperek (najlepiej świeży) Wszystko razem należy wymieszać . Śmietanę z majonezem wymieszać i jeszcze raz połączyć wszystkie składniki.

Smacznego :)

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: