Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

KAPUSTA Z KASZĄ

  • Szybkie, proste i smaczne Polskie danie.
  • czas Łączny czas: 110 min (Przygotowanie: 20 min Oczekiwanie 90 min)
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Kapustę zalewamy wodą i gotujemy tak długo żeby była miękka. Kaszę najpierw przepłukujemy zimną wodą 2 razy. Następnie zalewamy 2,5 szklankami wody i gotujemy do miękkości. W razie potrzeby w trakcie gotowania kaszy można dolać wody. Po ugotowaniu kaszy łączymy ją z kapustą.
    Najlepiej smakuje z krychanymi ziemniakami i smażonymi żeberkami.

Konkurs Daj słoikom drugie życie
Kalorie: - kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

KAPUSTA Z KASZĄ
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

KAPUSTA Z KASZĄ

Wydrukuj przepis

KAPUSTA Z KASZĄ

Zgłoś przepis do moderacji