1

2

Przepisy

Śledzie matiasy

5/5 5 9 5 1

przygotowanie: 30 minut

oczekiwanie: 30 minut

Przygotowanie:

Ocet,olej,cukier,przecier pomidorowy oraz liście laurowe i ziele angielskie zagotować.Śledzie namoczyć na około 2 godziny a nastepnie pokroić w nie wielką kostkę.Dodać pokrojoną cebulę następnie zalać przestudzoną zalewą i razem wszystko wymieszać .Smacznego.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: