Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Śledzie matiasy

  • czas Łączny czas: 60 min (Przygotowanie: 30 min Oczekiwanie 30 min)
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Ocet,olej,cukier,przecier pomidorowy oraz liście laurowe i ziele angielskie zagotować.Śledzie namoczyć na około 2 godziny a nastepnie pokroić w nie wielką kostkę.Dodać pokrojoną cebulę następnie zalać przestudzoną zalewą i razem wszystko wymieszać .Smacznego.
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Śledzie matiasy

Wydrukuj przepis

Śledzie matiasy

Zgłoś przepis do moderacji